Κυριακή

Η Ασφαλιστκή εταιρεία όλων των Ελλήνων αξιόπιστη και υπεύθυνη


Η Hellas Direct είναι η εταιρεία που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρείες εξυπηρετούν τους πελάτες τους.
 Πράγματι πολλοί οδηγοί στην Ελευσίνα τον τελευταίο χρόνο έχουν αφήσει πίσω τις παλιές τους ασφαλιστικές και ασφαλίζουν τα αυτοκίνητά τους στην Hellas Direct αξιοποιώντας τα οικονομικά και αποτελεσματικά πακέτα της εταιρείας

Αναλυτικότερα, οι οδηγοί μπορούν πλέον να επιλέξουν τη διάρκεια του συμβολαίου τους μεταξύ 30 και 365 ημερών.
Σημειώνεται ότι ενώ η ασφάλιση των αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική, η υπηρεσία Timeline εξυπηρετεί τους οδηγούς που προτιμούν να έχουν τον έλεγχο των εξόδων τους ή/και για τους οδηγούς που δεν χρειάζονται ασφάλιση μεγάλης διάρκειας επειδή πχ, σκοπεύουν να πουλήσουν το όχημά τους ή να καταθέσουν τις πινακίδες.

Η εταιρεία είναι πολύ αξιόπιστη ,πατάει σε υγιείς και ανθεκτικές βάσεις και έχει βραβευτεί από τα e-volution awards 2013 (βραβεία καινοτομίας και νέας e-επιχείρησης) και 2014 (ασημένιο βραβείο για ασφαλιστικές υπηρεσίες) και είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Endeavor.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και στη συγκεκριμένη περίπτωση δε χρειάζονται σου παρουσιάζουμε το site της Hellas Direct το οποίο σου δίνει την ευκαιρία να συμπληρώσεις τα στοιχεία τα δικά σου και του αυτοκινήτου σου μέσα σε 1 λεπτό και να δεις την προσφορά ασφάλισης ανάλογα με τους μήνες ασφάλισης που επιθυμείς!

Αυτή η προσφορά δεν είναι δεσμευτική αλλά καλό είναι να την κάνεις για να διαπιστώσεις και μόνος σου ότι θα σε συμφέρει!Και αν λοιπόν κρίνεις ότι σε συμφέρει μπορείς να προxωρήσεις!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου άμεσα σε 1 λεπτό και πάρε την προσφορά ασφάλισης πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου