Πέμπτη

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βρει ο Έλληνας τη φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό του

Σε μια εποχή οικονομικής υποβάθμισης των δυνατοτήτων του μέσου Έλληνα ,τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου έχουν καταστεί βραχνάς για χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Πολλοί Θεσσαλονικείς και φέτος προτίμησαν να παραδώσουν τις πινακίδες τους για να μην πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας που συνεχώς αυξάνονται τα τελευταία χρόνια!

Για τα τέλη κυκλοφορίας δε μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα αφού ορίζονται από το κράτος και το πιο πιθανόν είναι να αυξάνονται παρά να μειώνονται.

Η αγορά όμως της ασφάλειας αυτοκινήτου είναι μια δυναμική, ελεύθερη αγορά με ανταγωνισμό πολλών σημαντικών εταιρειών που οδηγεί στη μείωση της τιμής των ασφάλιστρων προς όφελος των ιδιοκτητών Ι.Χ. δηλαδή προς όφελος όλων εμάς!

Μια νέα υπηρεσία έχει κάνει την εμφάνιση της στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα στους έλληνες οδηγούς μέσα σε 1 λεπτό να πάρουν ειδική προσφορά ασφάλισης για το αυτοκινητό τους από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες της Ελλάδας!

Έτσι μέσα σε 1 λεπτό μπορείτε να δείτε αληθινές προσφορές ασφάλισης για το αυτοκινητό σας απλά συμπληρώνοντας μια online φόρμα με κάποια στοιχεία όπως τη μάρκα του αυτοκινήτου σας τα κυβικά κ.α.

Οι προσφορές που θα πάρετε δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτικές και είναι στην επιλογή σας αν θα αγοράσετε κάποια ή όχι.Όποτε καλό είναι ακόμα και αν δε λήγει άμεσα το συμβόλαιο ασφάλισης του αυτοκινήτου σας να συμπληρώστε τη φόρμα να πάρετε την προσφορά ώστε να είστε έτοιμοι να κάνετε την καλύτερη επιλογή όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Το απότελεσμα μπορεί να σας εκπλήξει και ίσως ανακαλύψετε ότι πληρώνετε πολλά τα οποία μπορείτε να γλυτώσετε!

Τον τελευταίο καιρό πολλοί Θεσσαλονικείς που έκαναν αυτό το τέστ αλλάξαν εταιρεία ασφάλισης προς το καλύτερο.Το ίδιο ελπίζουμε και γιας εσάς.

Κάνε και εσύ το τεστ συμπληρώνοντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου μέσα σε 1 λεπτό και δες την προσφορά μπροστά στην οθόνη σου ,πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου